Privaatsuspoliitika

Oleme koostanud selle privaatsusavalduse (privaatsusavaldus, teatis, privaatsuspoliitika või -poliitika), et selgitada teile, kuidas me kogume, kasutame ja jagame teavet ja isikuandmeid (vastavalt kohaldatavale seadusele), mille me saame Interneti-saitide kasutamise kaudu, Rakendused ja võrguteenused (teenused), mida haldab, juhib või on Bill Simmons Media Groupiga seotud. See privaatsuspoliitika kehtib ainult teabele, mis on kogutud teenuste kaudu ning teie ja Bill Simmons Media Groupi vahelise otsesuhtluse kaudu ega hõlma teavet, mida kogume teistel veebisaitidel, rakendustes või muul viisil (kui pole selgesõnaliselt öeldud), sealhulgas siis, kui meile helistate, kirjutate. meile või suhelda meiega muul viisil kui teenuste kaudu. Teenuste kasutamisel nõustute oma teabe ja isikuandmete sellise kogumise, kasutamise ja avaldamisega ning nõustute käesoleva privaatsuspoliitika tingimustega.

Sisukord

  1. Teavet, mida kogume automaatselt
  2. Küpsised/jälgimistehnoloogiad
  3. Teave, mille soovite saata
  4. Teave, mida saame muudest allikatest
  5. teabe kasutamine
  6. Sotsiaalsete võrgustike ja platvormide integreerimine
  7. Meie teabe jagamise tavad
  8. anonüümsed andmed
  9. Avalikult kättesaadav teave
  10. Kasutajad väljaspool Ameerika Ühendriike ja nõusolek ülekandmiseks
  11. Oluline teave California elanikele: teie California privaatsusõigused
  12. Kuidas me reageerime signaalidele mittejälgimisele
  13. reklaam
  14. Kommunikatsiooni valik/loobumine
  15. Teie isikuandmete säilitamine, muutmine ja kustutamine
  16. Andmesubjektide õigused ELis
  17. turvalisus
  18. Lingid
  19. Laste privaatsus
  20. Tundlikud isikuandmed
  21. muudatusi
  22. Võta meiega ühendust
  1. Teavet, mida kogume automaatselt

    teabe kategooriad. Meie ja meie kolmandatest osapooltest pakkujad (sealhulgas kolmandatest osapooltest sisu-, reklaami- ja analüüsiteenuse pakkujad) kogume teenustega suhtlemisel automaatselt teie seadmest või veebibrauserist teatud teavet, et mõista, kuidas meie kasutajad teenuseid kasutavad, ning pakkuda ja sihtida reklaame. teile (mida me nimetame käesolevas andmekaitsedeklaratsioonis ühiselt kasutusandmeteks). Iga kord, kui Te teenuseid külastate, kogume meie ja meie kolmandast osapoolest teenusepakkujad automaatselt teie asukoha, IP-aadressi, mobiilseadme identifikaatori või muu kordumatu identifikaatori, brauseri ja arvuti tüübi, kasutatava Interneti-teenuse pakkuja, klikivoo teabe, juurdepääsuaja, veebisaidi, millelt tulite. , URL, millele järgmisena navigeerite, veebileht(id), millele külastuse ajal juurde pääsete, ja teie suhtlus teenuste sisu või reklaamidega. Võime kaasata kolmandaid isikuid selle teabe kogumiseks meie nimel analüütika eesmärgil. Nende hulka kuuluvad sellised ettevõtted nagu Chartbeat, Comscore ja Google.

    selle teabe eesmärkidel. Meie ja meie kolmandatest isikutest teenusepakkujad kasutame neid kasutusandmeid erinevatel eesmärkidel, sealhulgas meie serverite ja tarkvaraga seotud probleemide diagnoosimiseks, teenuste haldamiseks, demograafilise teabe kogumiseks ning teenustes ja mujal veebis reklaamimiseks. Sellest lähtuvalt pakuvad meie kolmandate osapoolte reklaamivõrgud ja reklaamiserverid meile ka teavet, sealhulgas aruandeid, mis annavad meile teada, kui palju reklaame esitati ja kui palju reklaame teenustes klõpsati viisil, mis ei tuvasta konkreetset isikut. Meie kogutavad kasutusandmed on üldiselt mitteidentifitseeritavad, kuid kui seostame need teiega kui konkreetse ja tuvastatava isikuga, käsitleme neid isikuandmetena.



  2. Küpsised/jälgimistehnoloogiad

    Kasutame jälgimistehnoloogiaid, nagu küpsised, kohalik salvestusruum ja pikslisildid.

    Küpsised ja kohalik salvestusruum

    Küpsiseid ja kohalikku salvestusruumi saab arvutis seadistada ja neile juurde pääseda. Teenuste esmakordsel külastamisel saadetakse teie arvutisse küpsis või kohalik salvestusruum, mis tuvastab unikaalselt teie brauseri. Küpsised ja kohalik salvestusruum on väikesed märgijada sisaldavad failid, mis saadetakse teie arvuti brauserisse ja salvestatakse teie seadmesse, kui veebisaiti külastate. Paljud suuremad veebiteenused kasutavad küpsiseid, et pakkuda kasutajatele kasulikke funktsioone. Iga veebisait võib saata teie brauserisse oma küpsise. Enamik brausereid on algselt seadistatud küpsiseid aktsepteerima. Saate oma brauseri lähtestada, et keelduda kõigist küpsistest või teavitada küpsise saatmisest; Kui aga küpsistest keeldute, ei saa te teenustesse sisse logida ega meie teenuseid täielikult kasutada. Lisaks, kui kustutate mis tahes ajal brauserist kõik küpsised pärast seda, kui olete oma brauseri seadnud keelduma kõigist küpsistest või teavitama küpsise saatmisest, peate brauseri uuesti lähtestama, et keelduda kõigist küpsistest või näidata, millal saadetakse küpsis.

    Lugege meie küpsiste poliitikat.

    Meie teenused kasutavad järgmist tüüpi küpsiseid järgmistel eesmärkidel:

    Küpsised ja kohalik salvestusruum

    Küpsiste kunst eesmärk
    Analüüsi- ja toimivusküpsised Neid küpsiseid kasutatakse teabe kogumiseks meie teenuste liikluse ja selle kohta, kuidas kasutajad meie teenuseid kasutavad. Kogutud teave ei tuvasta konkreetset külastajat. Teave on koondatud ja seega anonüümne. See hõlmab meie teenuste külastajate arvu, veebisaite, mis viitasid neile meie teenustele, lehti, mida nad meie teenustes külastasid, mis kellaajal nad meie teenuseid külastasid, kas nad on meie teenuseid varem külastanud ja muud sarnast teavet. Kasutame seda teavet oma teenuste tõhusamaks kasutamiseks, üldise demograafilise teabe kogumiseks ja meie teenuste aktiivsuse taseme jälgimiseks. Selleks kasutame Google Analyticsit. Google Analytics kasutab oma küpsiseid. Neid kasutatakse ainult meie teenuste toimimise parandamiseks. Lisateavet Google Analyticsi küpsiste kohta leiate siit siin . Siit leiate lisateavet selle kohta, kuidas Google teie andmeid kaitseb. Saate takistada Google Analyticsi kasutamist seoses meie teenuste kasutamisega, laadides alla ja installides saadaoleva brauseri pistikprogrammi siin .
    Teenus-küpsised Need küpsised on olulised, et pakkuda teile meie teenuste kaudu saadaolevaid teenuseid ja võimaldada teil neid funktsioone kasutada. Näiteks võimaldavad need sisse logida meie teenuste turvalistele aladele ja kiiresti laadida soovitud lehtede sisu. Ilma nende küpsisteta ei saa teie soovitud teenuseid pakkuda ja me kasutame neid küpsiseid ainult teile nende teenuste pakkumiseks.
    Funktsionaalsuse küpsised Need küpsised võimaldavad meie teenustel meeles pidada valikuid, mida teete meie teenuste kasutamisel, näiteks B. Teie keele-eelistuste meeldejätmine, sisselogimisandmete meeldejätmine, küsitluste meeldejätmine, millele hääletasite, ja mõnel juhul küsitluste tulemuste näitamine ja muudes meie teenuste osades tehtud muudatuste salvestamine, mida saate kohandada. Nende küpsiste eesmärk on pakkuda teile isikupärasemat kogemust ja vältida vajadust oma eelistusi uuesti sisestada iga kord, kui meie teenuseid külastate.
    Sotsiaalmeedia küpsised Neid küpsiseid kasutatakse siis, kui jagate teavet meie teenuste sotsiaalmeedia jagamisnupu või meeldimisnupu kaudu või lingite oma konto või meie sisuga suhtlusvõrgustikus, nagu Facebook, Twitter, Instagram või teised, või nende kaudu suhtlemiseks. Sotsiaalvõrgustik registreerib, et olete seda teinud, ja kogub teilt teavet, mis võib olla teie isikut tuvastav teave.
    Sihtimis- ja reklaamiküpsised Need küpsised jälgivad teie sirvimisharjumusi, et saaksime teile näidata reklaame, mis teile tõenäoliselt huvi pakuvad. Need küpsised kasutavad teavet teie sirvimisajaloo kohta, et rühmitada teid teiste sarnaste huvidega kasutajatega. Selle teabe põhjal ja meie loal võivad kolmandatest osapooltest reklaamijad paigutada küpsiseid, et võimaldada neil esitada reklaame, mis meie arvates on teie huvidega seotud, kui olete kolmandate osapoolte veebisaitidel. Need küpsised salvestavad ka teie asukoha, sealhulgas teie laius-, pikkuskraadi ja GeoIP piirkonna ID, mis aitab meil näidata teile riigipõhiseid sõnumeid ja võimaldab meie teenustel tõhusamalt töötada.

    Blitz

    Flash-küpsis on andmefail, mis asetatakse teie seadmesse sisseehitatud või Adobe Flashi pistikprogrammi kaudu alla laaditud seadmesse. Flash-küpsiseid kasutatakse erinevatel eesmärkidel, sealhulgas, kuid mitte ainult, Flash-funktsiooni lubamiseks ja teie eelistuste meeldejätmiseks. Lisateabe saamiseks Flashi ja Adobe pakutavate privaatsusvalikute kohta vt siin . Kui kohandate oma seadmes Flashi privaatsusseadeid, ei pruugi mõned teenuste funktsioonid korralikult töötada.

    Pikslisildid

    Kasutame ka pikslimärgendeid, mis on väikesed graafilised failid, mis võimaldavad meil ja kolmandatel osapooltel jälgida teenuste kasutamist ja koguda kasutusandmeid. Pikslimärgend võib koguda teavet, näiteks selle arvuti IP-aadressi, mis laadis alla lehe, millel silt kuvatakse; selle lehe URL, millel pikslimärgend kuvatakse; pikslimärgist sisaldava lehe vaatamise aeg (ja kestus); pikslisildi toonud brauseri tüüp; ja kõigi selle serveri poolt varem teie arvutisse pandud küpsiste identifitseerimisnumber.

    Kasutame kas meie või meie kolmandatest osapooltest teenusepakkujate ja reklaamivõrkude pakutavaid pikslimärgendeid, et koguda teavet teie külastuse kohta, sealhulgas teie vaadatavate lehtede, klõpsatavate linkide ja muude meie veebisaitide ja teenustega seotud toimingute kohta. neid koos meie küpsistega, et pakkuda teile huvitavaid pakkumisi ja teavet. Pikslisildid võimaldavad ka reklaamivõrgustikel pakkuda teile sihitud reklaame, kui külastate teenuseid või muid veebisaite.

    logifailid

    Logifail on fail, mis salvestab teie teenuse kasutamisega seotud sündmused, näiteks B. Teie teenuse kasutamise andmed.

    Seadme sõrmejälg

    Seadme sõrmejälgede võtmine on protsess, mille käigus analüüsitakse ja kombineeritakse teie seadme brauserist pärinevaid teabekogumeid (nt JavaScripti objekte ja installitud fonte), et luua teie seadmest sõrmejälg ning tuvastada unikaalselt teie seade ja rakendused.

    Rakenduste tehnoloogiad, kohandamine ja kasutamine

    Meie rakendused võivad sisaldada mitmesuguseid jälgimistehnoloogiaid, mis võimaldavad meil koguda teavet teie rakenduste installimise, kasutamise ja värskendamise kohta, samuti teavet teie seadme kohta, sealhulgas teie kordumatu seadme identifikaator (UDID) ja muud tehnilised andmed. identifikaatorid. Täpsemalt võimaldavad need jälgimistehnoloogiad meil koguda andmeid teie seadme ja meie rakenduste kasutamise, lehtede, videote, muu sisu või reklaamide kohta, mida näete või millel külastuse ajal klõpsate, millal ja kui kaua alla laadite. Need jälgimistehnoloogiad ei ole brauseripõhised nagu küpsised ja neid ei saa juhtida brauseri sätete kaudu. Näiteks võivad meie rakendused sisaldada kolmanda osapoole SDK-sid, mis on kood, mis saadab serverisse teavet teie kasutuse kohta ja on tegelikult piksli rakenduse versioon. Need SDK-d võimaldavad meil jälgida meie konversioone ja suhelda teiega erinevates seadmetes, näidata teile reklaame nii saitidel kui ka väljaspool, kohandada rakendust teie huvide ja eelistustega ning linkida neid platvormide ja seadmete vahel ning pakkuda teile lisafunktsioone, nagu z võimalus ühendada meie sait oma sotsiaalmeedia kontoga.

    Asukoha määramise tehnoloogiad

    Kui lubate oma seadme kaudu asukohapõhiseid teenuseid, võidakse täpse asukohateabe kogumiseks kasutada GPS-i, Wi-Fi-d, Bluetoothi ​​ja muid asukohapõhiseid tehnoloogiaid. Asukohaandmeid võidakse kasutada näiteks teie seadme asukoha kinnitamiseks ning asjakohase sisu ja reklaamide pakkumiseks või piiramiseks selle asukoha põhjal.

    Lisaks kasutame mitmesuguseid muid tehnoloogiaid, mis koguvad sarnast teavet turvalisuse ja pettuste tuvastamise eesmärgil, mis on meie veebisaitide ja äritegevuse jaoks hädavajalikud.

    Lisateavet küpsiste ja sarnaste tehnoloogiate kasutamise kohta meie veebisaidil leiate käesoleva privaatsuspoliitika jaotisest 13 ning meie küpsiste ja jälgimistehnoloogiate poliitikast. Samuti leiate lisateavet küpsiste ja nende toimimise kohta, millised küpsised on teie arvutisse või mobiilseadmesse seatud ning kuidas neid hallata ja kustutada. siin ja siin .

  3. Teave, mille soovite saata

    Saate teenuseid külastada ilma meile ütlemata, kes te olete, või avaldamata teavet, mis võimaldaks teid tuvastada kui konkreetset tuvastatavat isikut (mida me käesolevas privaatsuspoliitikas ühiselt nimetame isikuandmeteks). Kui otsustate siiski teenuste liikmeks registreeruda, peate esitama teatud isikut tuvastava teabe (nt teie nimi ja e-posti aadress) ning kasutajanime ja parooli. Kasutame teie isikuandmeid teie toodete ja teenuste taotluste täitmiseks, oma teenuste täiustamiseks, teie nõusolekul ja muul viisil käesolevas privaatsuspoliitikas kirjeldatud viisil meie ning meie toodete ja teenuste kohta aeg-ajalt teiega ühenduse võtmiseks.

    Me käsitleme kogu kogutavat teavet, mis ei ole isikuandmed, sealhulgas kasutusandmed, demograafilised andmed ja identifitseerimata isikuandmed kui mitteisikuandmed. Kui ühendame mitteisikliku teabe isikuandmetega, käsitleme kombineeritud teavet isikuandmetena vastavalt käesolevale privaatsusteatisele.

    Isiku tuvastamist võimaldavat teavet, isikut mittetuvastavat teavet ja kasutajate esildisi nimetatakse käesolevas privaatsuspoliitikas ühiselt kasutajateabeks.

    Võite osaleda konkurssidel, loosimistes, võistlustel, osaleda uuringutes, tellida uudiskirju, kommenteerida artikleid, kasutada teadetetahvleid, jututubasid, lugejate fotode üleslaadimise alasid, lugejate hinnanguid ja arvustusi, salvestada artikleid või muud sisu meie saitidel, lugeja sisu üleslaadimise alad, kontakt- ja klienditoe alad ning alad, kus saab registreeruda SMS-tekstisõnumite ja mobiiliteavituste saamiseks või meiega sarnasel viisil suhelda (interaktiivsed alad). Need interaktiivsed alad võivad nõuda teilt isikuandmete esitamist vastavalt tegevustele. Mõistate ja nõustute, et interaktiivsed alad on vabatahtlikud ning et nende tegevuste jaoks teie isikuandmeid kogume ja kasutame teie tuvastamiseks ja teiega suhtlemiseks. Teatud asjaoludel võime neid isikuandmeid jagada sponsorite, reklaamijate, sidusettevõtete või muude partneritega. Kui teil on küsimusi konkreetse interaktiivse piirkonna kohta, võtke meiega ühendust ja viidake sellele konkreetsele interaktiivsele alale.

    Lisaks peate töötaotluse ja sellega kaasnevate materjalide esitamisel esitama teatud isikuandmed. Kui esitate töötaotluse kellegi teise nimel, kinnitate, et olete seda inimest teavitanud sellest, kuidas me tema isikuandmeid kogume, kasutame ja jagame, miks te need esitasite, kuidas ta saab meiega ühendust võtta, Tingimustest tema privaatsusteatist ja seotud eeskirjad ja et olete sellise kogumise, kasutamise ja avalikustamisega nõustunud. Samuti võite esitada lisateavet enda kohta või me võime koguda lisateavet, näiteks demograafilist teavet (nt teie sugu, sünnikuupäev või sihtnumber) ning teavet teie eelistuste ja huvide kohta. Nõutud isikuandmete esitamata jätmine takistab meil teie soovitud teenuste osutamist (nt liikmeks registreerimine või töötaotluse esitamine) või mõjutab muul viisil meie võimet teenuseid osutada.

    Siin on näited kasutajateabe kohta, mida võime koguda:

    • Kontaktandmed. Kogume teie ees- ja perekonnanime, e-posti aadressi, postiaadressi, telefoninumbrit ja sarnaseid kontaktandmeid.
    • Mandaat. Kogume autentimiseks ja kontole juurdepääsuks paroole, paroolivihjeid ja muud teavet.
    • demograafilised andmed. Kogume demograafilist teavet, sealhulgas teie vanust, sugu ja riiki.
    • Makse andmed. Kogume teavet, mis on vajalik teie makse töötlemiseks ostu sooritamisel, sealhulgas teie makseviisi number (nt krediitkaardi number) ja teie makseviisiga seotud turvakood.
    • profiili andmed. Kogume teie kasutajanime, huvisid, lemmikuid ja muid profiiliandmeid.
    • Võtke ühendust. Kogume teavet teie kontaktide kohta, et täita teie taotlust, näiteks kinketellimuse täitmist. See funktsioon on mõeldud ainult Ameerika Ühendriikide (USA) elanikele. Seda funktsiooni kasutades tunnistate ja nõustute, et nii teie kui ka teie kontaktid olete USA elanikud ja teil on teie kontaktide nõusolek, et me kasutaksime teie taotluse täitmiseks nende kontaktandmeid.
    • Sisu. Kogume teie poolt meile saadetavate sõnumite sisu, nt. B. Teie kirjutatud tagasiside ja tootearvustused või klienditoele esitatavad küsimused ja teave. Kogume ka teie suhtluse sisu, kui see on vajalik teile kasutatavate teenuste pakkumiseks.
    • jätka andmeid. Kogume teavet, et kaaluda teid töökuulutuse esitamisel, kui kandideerite meile, sealhulgas teie tööajalugu, kirjanäidised ja viited.
    • uuringu andmed. Samuti võime küsitleda külastajaid erinevatel teemadel, sealhulgas sündmuste ja kogemuste, meediatarbimise eelistuste ja selle kohta, kuidas saaksime oma veebisaite ja teenuseid täiustada. Meie küsitlustele vastamine on täiesti vabatahtlik.
    • Avalikud postitused. Kogume teavet, kui esitate midagi meie veebisaitidel kuvamiseks. Igasugune suhtlus, mille esitate või mis on postitatud meie veebisaitide avalikult vaadatavale alale, näiteks kommentaar artiklile või arvustus, on avalik teatis ja on avalikkusele vaatamiseks saadaval. Seetõttu tunnistate ja mõistate, et te ei oota meie saitide kaudu sellistele aladele edastatava sisu privaatsust ega konfidentsiaalsust, olenemata sellest, kas teie esitus sisaldab isikut tuvastavat teavet või mitte. Need edastused hõlmavad uudiskirjade tellimusi ja kõiki meie veebisaidi alasid, mis nõuavad enne kasutamist tellimist või registreerimist. Kui esitate mis tahes ajal oma isikuandmeid sellistesse piirkondadesse saadetud suhtluses, võivad teised inimesed teie isikuandmeid koguda ja kasutada. Me ei vastuta ja me ei saa garanteerida isikuandmete kaitset, mida avaldate mis tahes suhtluses sellistesse piirkondadesse postitamiseks või mis tahes meilis või muus meile selliseks postitamiseks saadetud teabevahetuses, ning tunnistate seetõttu, kui avaldate selliste materjalide isikuandmeid, teete seda omal riisikol.
  4. Teave, mida saame muudest allikatest

    Võime täiendada kogutavat teavet väliste kirjetega, et saada rohkem teavet oma kasutajate kohta, paremini kohandada teile kuvatavat sisu ja pakkumisi ning muudel eesmärkidel. Võime saada seda teavet teie kohta avalikest allikatest või kolmandatelt osapooltelt, sealhulgas, kuid mitte ainult, tarbijaandmete edasimüüjatelt, sotsiaalvõrgustikelt ja reklaamijatelt, kes esitavad kohaldatavate andmekaitseseaduste alusel rühmakaebuse. Võime kombineerida nendest muudest allikatest saadud teavet teenuste kaudu kogutava teabega. Sellistel juhtudel rakendame kombineeritud teabele käesolevat privaatsuspoliitikat.

  5. teabe kasutamine

    Kasutame kogutavat teavet, sealhulgas isikuandmeid ja kasutusandmeid:

    • võimaldamaks teil kasutada meie teenuseid, luua konto või profiili, töödelda meie teenuste kaudu edastatavat teavet (sealhulgas kontrollida, kas teie e-posti aadress on aktiivne ja kehtiv) ja töödelda teie tehinguid;
    • seotud klienditeeninduse ja hoolduse pakkumiseks, sealhulgas teie küsimustele, kaebustele või kommentaaridele vastamine ning uuringute saatmine ja küsitluste vastuste töötlemine;
    • pakkuda teile teavet, tooteid või teenuseid, mida olete taotlenud;
    • pakkuda mobiilseid SMS-sõnumeid konkreetsetel eesmärkidel;
    • meili pakkumine See funktsioon võimaldab külastajatel saata e-kirjaga link teisele isikule, et teavitada neid saitidel olevast artiklist või funktsioonist. Me ei salvesta sel eesmärgil kogutud telefoninumbreid ega e-posti aadresse pärast SMS-tekstisõnumi või meili saatmist;
    • meie juures töötaotluste vastuvõtmiseks ja töötlemiseks;
    • pakkuda teile teavet, tooteid või teenuseid, mis meie arvates võivad teid muidu huvitada, sealhulgas meie ja meie kolmandatest osapooltest partnerite pakutavad erivõimalused;
    • meie ja kolmandate osapoolte poolt teile kuvatava sisu, soovituste ja reklaamide kohandamiseks nii teenustes kui ka mujal veebis;
    • sisemiseks äritegevuseks, nt B. parandada meie teenuseid ja sisu;
    • hallata ja hallata võistlusi, loosimisi, tutvustusi, konverentse ja eriüritusi (ühiselt Sündmused). Meie veebisaitide kaudu selliste sündmustega seoses kogutud teavet kasutatakse ka meie ja/või meie reklaamijate, sponsorite ja turunduspartnerite poolt täiendavate toodete, teenuste ja sündmuste turundamiseks. Lisateabe saamiseks valikute kohta, mida saate teha seoses selle sündmusega kogutud isikuandmete kasutamisega, vaadake iga üksiku sündmuse reeglitest ja nende sündmuste suhtes kohaldatavatest privaatsuspoliitikatest. Kui käesoleva privaatsuspoliitika ja sündmuse suhtes kohaldatavate reeglite või poliitika vahel on vastuolu, kehtivad sündmusega seotud reeglid ja eeskirjad.;
    • et teiega haldussuhtluses ühendust võtta ja meie äranägemisel teha muudatusi meie privaatsuspoliitikas, kasutustingimustes või mõnes muus meie poliitikas;
    • täitma regulatiivseid ja juriidilisi kohustusi; ja
    • eesmärkidel, mis on avalikustatud teie teabe esitamise ajal ja mida on täpsemalt kirjeldatud käesolevas privaatsusavalduses.
  6. Sotsiaalsete võrgustike ja platvormide integreerimine

    Teenused hõlmavad integreerimist sotsiaalvõrgustike ja muude platvormidega, kus meie ja selliste platvormide vahel teavet jagatakse. Näiteks kui loote oma konto või logite sisse kolmanda osapoole sotsiaalmeedia saidi kaudu, võib meil olla juurdepääs sellel saidil olevale teatud teabele, nagu teie nimi, e-posti aadress, konto teave, fotode ja sõprade nimekirjad ja muu. teave selle sotsiaalmeedia saidi poolt kehtestatud autoriseerimisprotseduuride järgimises. Kui te ei soovi, et sotsiaalvõrgustik koguks teie kohta teavet ülalkirjeldatud viisil või te ei soovi, et sotsiaalvõrgustik seda meiega jagaks, lugege enne külastust vastava sotsiaalvõrgustiku privaatsuspoliitikat, privaatsusseadeid ja juhiseid. ja kasutada meie teenuseid.

  7. Meie tava teabe jagamisel

    Kindral

    Jagame isikut mittetuvastavat teavet, sealhulgas kasutusandmeid, tuvastamata isikuandmeid ja koondatud kasutajastatistikat, kolmandate osapooltega oma äranägemise järgi. Saitide kaudu kogutud teavet jagatakse meie sidusettevõtetega. Näiteks võime jagada teie teavet oma sidusettevõtetega, sealhulgas meie ema- ja sõsarettevõtetega, klienditoe, turunduse ja tehniliste toimingute jaoks. Jagame kasutajateavet, sealhulgas isikuandmeid, nagu on kirjeldatud käesolevas poliitikas ja järgmistel juhtudel.

    teenusepakkuja

    Aeg-ajalt astume suhetesse kolmandate osapooltega, kes pakuvad meile teenuseid (nt analüütika- ja uuringufirmad, reklaamijad ja reklaamiagentuurid, andmehaldus- ja salvestusteenused, krediitkaarditöötlusteenused, kaubamüügi vahendajad, loosimised või auhindade täitmine konkursil ). Jagame teie teavet kolmandate osapooltega, et hõlbustada teie taotlusi (näiteks kui otsustate jagada teavet oma tegevuste kohta saitidel sotsiaalvõrgustikuga) ning seoses reklaamide kohandamise, meie saitide mõõtmise ja täiustamisega ning reklaamide tõhususe ja muude täiustusi võimaldav. Jagame oma külastajate kohta koondatud teavet oma reklaamijate, sponsorite ja reklaamipartneritega, nt. B. kui palju inimesi on konkreetset lehte või tegevust külastanud, meie saidi(te) või lehe(te) külastajate keskmine vanus või muu sarnane ja meie külastajate mittemeeldimised, kuid see teave ei ole konkreetse külastaja kohta spetsiifiline. Saame geograafilist teavet, näiteks B. Sihtnumbrite klastrid muudest allikatest, kuid see koondteave ei kajasta ühegi konkreetse külastaja täpset asukohta. Samuti saame kolmandatelt osapooltelt muud demograafilist teavet, et täiustada oma tooteid ja teenuseid, turunduseesmärkidel või asjakohasemate reklaamide kuvamiseks. Sellistel asjaoludel avaldame kasutajateabe, et võimaldada neil teenusepakkujatel neid teenuseid osutada. Need teenusepakkujad võivad kasutada teie isikuandmeid ainult niivõrd, kuivõrd see on vajalik meile nende teenuste osutamiseks. Olete kohustatud järgima meie selgesõnalisi juhiseid ja järgima oma isikuandmete kaitsmiseks asjakohaseid turvameetmeid. Ja meie veebisaidid kasutavad teatud Google Analyticsi ja muid teenuseid ning teatud lehed kasutavad Google AMP Client ID API-d, millest igaüks võimaldab koguda ja jagada teie teavet (sh isikuandmeid) Google'iga edasiseks kasutamiseks. Täpsema teabe saamiseks selle kohta, kuidas Google seda kasutab ja kuidas saate seda juhtida, vaadake jaotist Kuidas Google kasutab andmeid, kui kasutate meie partnerite veebisaite või rakendusi, ja Google'i privaatsusteatisi.

    Operatiivteenuse pakkujad

    Teie mugavuse huvides võime pakkuda võimalust osta saitide kaudu teatud kaupu, kaupu ja teenuseid (sealhulgas, kuid mitte ainult jaemüügiostud, trüki- ja digitaalajakirjade tellimused ning eriürituste piletid). Neid tehinguid võivad töödelda muud ettevõtted kui Bill Simmons Media Group, selle emaettevõtted, partnerid, sidus- või tütarettevõtted. Nimetame neid ettevõtteid, kes teostavad meie e-kaubanduse tegevusi, tellimuste ja konkursside täitmise ja/või lepinguteenuseid, operatiivpakkujateks. Need on kolmandad osapooled, kes osutavad teenuseid meie nimel. Kui otsustate neid valikulisi teenuseid kasutada, küsivad meie operatiivteenuse pakkujad teie tellimuse või taotluse täitmiseks teie isikuandmeid. Teie isikuandmete vabatahtlik edastamine nendele operatiivsetele pakkujatele, sealhulgas teie tellimus või päring, allub vastava teenusepakkuja kasutustingimustele ja privaatsuspoliitikale. Tellimuse või päringu hõlbustamiseks saame edastada teie isikuandmed teenusepakkujale. Operatiivteenusepakkuja võib meiega jagada ka teie isikuandmeid ja teavet teie ostude kohta. Võime selle teabe säilitada oma liikmete andmebaasis. Enamikul juhtudel nõuame, et meie operatiivsed müüjad järgiksid meie privaatsuspoliitika tingimusi ja et need müüjad jagaksid meiega ainult külastajate isikut tuvastavat teavet, välja arvatud juhul, kui see on vajalik külastaja taotluse või tellimuse täitmiseks. Operatiivsed pakkujad võivad isikuandmeid kasutada ainult müügi töötlemiseks või teie soovitud teenuse või tellimuse täitmiseks. Siiski peate lugema operatiivse teenusepakkuja privaatsuspoliitikat, et määrata kindlaks võrgus kogutud isikuandmete kasutamise ulatus ja avalikustamine. Me ei vastuta operaatorite kogumise, kasutamise ja avalikustamise tavade eest ega vastuta ega vastuta nende teenuste eest.

    sündmused

    Meie üritusi ja tutvustusi võivad kaashaldada, sponsoreerida või pakkuda kolmandad osapooled. Kui otsustate üritusel vabatahtlikult osaleda, võime avaldada teie teavet kolmandatele isikutele vastavalt üritust reguleerivatele ametlikele reeglitele ja halduslikel eesmärkidel ning vastavalt seadusele (nt võitjate nimekirjas). Osaledes mis tahes võistlusel või loteriil, nõustute seda üritust reguleerivate ametlike reeglitega ja võite lubada sponsoril ja/või teistel osapooltel kasutada teie nime, hääletada ja/või kasutada teie pilti reklaamis või turunduses, välja arvatud juhtudel, kui see on kohaldatava seadusega keelatud. materjalid. Mõnda sündmust võivad hallata täielikult kolmandad osapooled ja nende suhtes kehtivad nende poolt selle sündmuse jaoks ette nähtud reeglid või tingimused ning nende tingimuste ülevaatamine ja järgimine on teie kohustus.

    Kolmanda osapoole otseturundus

    Võime jagada teie teavet kolmandate osapooltega oma otseturunduse eesmärkidel (nt e-kirjade saatmine, eripakkumised, allahindlused jne). Kui te ei ole loobunud oma teabe jagamisest kolmandate osapooltega nende turunduseesmärkidel, võime teie teavet (sh isikuandmeid) jagada ka kolmandate osapooltega nende endi otseturunduse eesmärgil. Pange tähele, et kolmanda osapoole edastatud sõnumite suhtes kohaldatakse kolmanda osapoole privaatsuspoliitikat. Samuti võime sobitada teie e-posti aadressi kolmandate osapooltega ja kasutada seda sobitamist teile kohandatud pakkumiste või e-kirjade esitamiseks teenustes ja väljaspool seda.

    Kolmanda osapoole funktsioonid

    Võime lubada teil ühendada oma saidid kolmanda osapoole teenusega või pakkuda oma saite kolmanda osapoole teenuse kaudu (kolmanda osapoole funktsioonid). Kui kasutate kolmanda osapoole funktsiooni, võib nii meil kui ka kohaldataval kolmandal osapoolel olla juurdepääs teabele, mis on seotud teiepoolse kolmanda osapoole funktsiooni kasutamisega, ning te peaksite hoolikalt üle vaatama kolmanda osapoole privaatsuspoliitika ja teenusetingimused. Mõned näited kolmanda osapoole funktsioonidest on järgmised.

    Logi sisse. Saate kasutada Facebooki sisselogimisfunktsiooni saidil registreerumiseks, konto loomiseks või oma profiili täiustamiseks. Seda tehes palute Facebookil saata meile teatud teavet teie Facebooki profiililt ning volitate meid koguma, salvestama ja kasutama Facebooki liidese kaudu meile kättesaadavat teavet vastavalt käesolevale privaatsuspoliitikale.

    brändilehed. Pakume oma sisu sotsiaalvõrgustikes, nagu Facebook, Twitter ja Instagram. Mis tahes teavet, mille annate meile meie sisuga suhtlemisel (nt meie brändilehe kaudu), käsitletakse kooskõlas käesoleva privaatsusavaldusega. Kui lingite avalikult meie saitidele kolmanda osapoole teenuses (näiteks kasutades säutsus või postituses meiega seotud räsimärki), võime kasutada teie linki meie teenuses või sellega seoses.

    kontrolli muutus

    Juhul, kui me läbime ettevõtte üleminekut (nt ühinemine, teise ettevõtte omandamine, pankrot või kogu või osa vara müük, sealhulgas hoolsusmenetluse käigus), on teie isikuandmed järgmised. tõenäoliselt üleantud varade hulgas. Oma isikuandmeid esitades nõustute, et võime seda teavet sellistel asjaoludel ilma teie täiendava nõusolekuta edastada. Sellise ettevõtte ülemineku korral teeme mõistlikke jõupingutusi, et nõuda, et uus omanik või ühendatud üksus (kui see on kohaldatav) järgiks seda privaatsusteatist seoses teie isikuandmetega. Kui teie isikuandmeid kasutatakse käesoleva andmekaitsedeklaratsiooni vastaselt, palume teil sellest eelnevalt teada anda.

    Muud avalikustamise stsenaariumid

    Jätame endale õiguse ja annate meile käesolevaga sõnaselgelt loa avaldada kasutajateavet: (i) vastuseks kohtukutse, kohtumääruse või kohtuprotsessi korral või meie seaduslike õiguste kehtestamiseks, kaitsmiseks või kasutamiseks või mis tahes juriidiliste nõuete kaitsmiseks; (ii) kui me usume, et on vaja uurida, ära hoida või võtta meetmeid ebaseaduslike tegevuste, pettuste või olukordade kohta, mis kujutavad endast potentsiaalset ohtu inimeste või vara turvalisusele; (iii) kui me usume, et on vaja uurida, ära hoida või võtta meetmeid seoses teenuste infrastruktuuri või Interneti üldise kuritarvitamisega (nt laiaulatuslik rämpspostitus, teenuse keelamise rünnak või katsed kahjustada turvalisust teabest); (iv) kaitsta ja kaitsta meie seaduslikke õigusi või vara, meie teenuseid või selle kasutajaid või teisi osapooli ning kaitsta meie kasutajate või avalikkuse tervist ja ohutust; ja (v) meie emaettevõttele, tütarettevõtetele, ühisettevõtetele või teistele meiega ühise kontrolli all olevatele ettevõtetele (sel juhul nõuame nendelt ettevõtetelt käesoleva privaatsusteatise järgimist).

  8. anonüümsed andmed

    Kui kasutame terminit anonüümsed andmed, peame silmas andmeid ja teavet, mis ei tuvasta teid isiklikult ega tuvasta teid kas üksi või koos muu kolmandale osapoolele kättesaadava teabega. Võime luua anonüümset teavet isikuandmetest, mida kogume teie ja teiste isikute kohta, kelle isikuandmeid me kogume. Anonüümsed andmed hõlmavad analüütilist teavet ja meie poolt küpsiste abil kogutud teavet. Muudame isikuandmed anonüümseks, jättes välja teabe (nt teie nimi või muud isikuidentifikaatorid), mis muudavad andmed teie jaoks isiklikult tuvastatavaks. Kasutame neid anonüümseid andmeid kasutusmustrite analüüsimiseks, et oma teenuseid täiustada.

  9. Avalikult kättesaadav teave

    Kui tuvastate kasutajateabe avalikuna, annate meile loa seda teavet avalikult jagada. Näiteks võite teha teatud oma kasutajate esildised (nt alias, biograafia, e-posti aadress või fotod) avalikult kättesaadavaks. Lisaks on teenuste valdkondi (nt teadetetahvlid, aruteluruumid ja muud veebifoorumid), kuhu saate postitada teavet, mis on automaatselt kättesaadav kõigile teistele teenuste kasutajatele. Valides nende alade kasutamise, tunnistate ja nõustute, et igaüks võib juurde pääseda, kasutada ja avaldada mis tahes teavet, mida nendesse piirkondadesse postitate.

  10. Teenused tegutsevad Ameerika Ühendriikides. Kui asute mõnes teises jurisdiktsioonis, võtke arvesse, et meile edastatud teave edastatakse Ameerika Ühendriikidesse, säilitatakse ja töödeldakse seal. Teenuseid kasutades või meile mis tahes teavet esitades nõustute oma teabe edastamise, töötlemise ja säilitamisega Ameerika Ühendriikides, jurisdiktsioonis, kus ei pruugi olla nii ulatuslikke andmekaitseseadusi kui teie elukohariigis või riigis. asuvad kodanik nagu Euroopa Liit. Saate aru, et USA valitsusel võib olla juurdepääs teie esitatud isikuandmetele, kui see on vajalik uurimise eesmärgil (nt terrorismiuurimine). Me võtame kõik mõistlikult vajalikud meetmed tagamaks, et teie andmeid käsitletakse turvaliselt ja kooskõlas käesoleva privaatsusavaldusega. Kasutame teie isikuandmete Ameerika Ühendriikidesse edastamisel mõistlikke ja asjakohaseid kaitsemeetmeid (nt Euroopa Komisjoni välja antud juurdepääsetavad lepingu tüüptingimused siin ).

  11. Oluline teave California elanikele: teie California privaatsusõigused

    See California elanikele mõeldud lisateave kehtib ainult California elanike kohta. California 2018. aasta tarbijate privaatsusseadus (CCPA) annab täiendavaid õigusi teada, kustutada ja loobuda ning nõuab, et ettevõtted, kes koguvad või avaldavad isikuandmeid, esitaksid nende õiguste kasutamiseks teatisi ja vahendeid. Selles jaotises kasutatud sõnadel on neile CCPA poolt määratud tähendus, mis võib olla nende tavapärasest tähendusest laiem. CCPA kohane isikuandmete määratlus hõlmab näiteks teie nime, aga ka üldisemat teavet, nagu vanus.

    Märkus pealevõtmise kohta

    Kuigi kogutavat teavet kirjeldatakse üksikasjalikumalt ülaltoodud jaotistes 1–6, nagu on kirjeldatud CCPA-s, võisime viimase 12 kuu jooksul koguda järgmisi isikuandmeid:

    • Identifikaatorid, sealhulgas nimi, e-posti aadress, telefoninumber, konto nimi, IP-aadress ja teie kontole määratud ID või number.
    • kliendikirjed, arveldus- ja tarneaadressid ning krediit- või deebetkaarditeave.
    • Demograafiline teave, nagu teie vanus või sugu. See kategooria sisaldab andmeid, mida võib teiste California või osariigi seaduste alusel pidada kaitstud klassifikatsioonideks.
    • Äriteave, sealhulgas ostud ja teenustega suhtlemine.
    • Interneti-tegevus, sealhulgas teie suhtlus meie teenusega.
    • Heli- või visuaalsed andmed, sealhulgas pildid või videod, mille postitate meie teenusesse.
    • Geolokatsiooniandmed, sealhulgas asukohapõhised teenused, nagu WiFi ja GPS.
    • Tööhõive- ja haridusandmed, sealhulgas teave, mille esitate meile tööle kandideerimisel.
    • Järeldused, sealhulgas teave teie huvide, eelistuste ja lemmikute kohta.

    Lisateabe saamiseks meie kogumistavade, sealhulgas allikate kohta, kust me teavet saame, vaadake erineval viisil kogutud teabe erinevaid vorme, mida on üksikasjalikumalt kirjeldatud ülaltoodud jaotistes 1–6. Kogume ja kasutame neid isikuandmete kategooriaid ärilistel eesmärkidel, mida on kirjeldatud ka jaotistes 1–6, ja meie jagamise tavasid, mida on kirjeldatud jaotises 7.

    Üldjuhul me ei müü isikuandmeid, nagu mõistet müük traditsiooniliselt mõistetakse. Kui aga müüki tõlgendatakse CCPA alusel nii, et see hõlmab reklaamitehnoloogia tegevusi, mis on avalikustatud müügina reklaamides (jaotis 13), anname teile võimaluse taotleda, et me ei müüks teie isikuandmeid. Me ei müü teadaolevalt alla 16-aastaste alaealiste isikuandmeid ilma selgesõnalise loata.

    Müüme või jagame ärilistel eesmärkidel järgmisi isikuandmete kategooriaid: identifikaatorid, demograafiline teave, äriteave, Interneti-tegevus, geograafilise asukoha andmed ja järeldused. Kasutame ja teeme koostööd erinevat tüüpi ettevõtetega, et toetada oma igapäevast tegevust ja hallata oma teenust. Lisateavet osapoolte kohta, kellega oleme teavet jaganud, lugege palun meie teabe jagamise tavasid ülaltoodud jaotises 7, reklaamimist allpool jaotises 7 ning meie küpsiste ja jälgimistehnoloogiate eeskirju.

    Õigus teada ja kustutada

    Kui olete California elanik, on teil õigus kustutada teie poolt kogutud isikuandmed ja saada teatud teavet meie teabealaste tavade kohta viimase 12 kuu jooksul. Eelkõige on teil õigus nõuda meilt järgmist:

    • Isikuandmete kategooriad, mille oleme teie kohta kogunud;
    • allikate kategooriad, kust isikuandmeid koguti;
    • Teie isikuandmete kategooriad, mille oleme ärilistel eesmärkidel avaldanud või müünud;
    • Kolmandate isikute kategooriad, kellega isikuandmeid on ärilistel eesmärkidel jagatud või müüdud;
    • Isikuandmete kogumise või müümise äriline või äriline eesmärk; ja
    • Konkreetsed isikuandmed, mille oleme teie kohta kogunud.

    Nende õiguste kasutamiseks saatke meile taotlus meie veebivormi kaudu või saatke meile e-kiri aadressil info@hostingdale.com . Taotluses märkige palun, millist õigust soovite kasutada ja taotluse ulatus. Kinnitame teie taotluse kättesaamist 10 päeva jooksul.

    Teatud isikuandmete valdajana on meil kohustus kontrollida teie isikut, kui esitate taotlusi isikuandmete teadasaamiseks või kustutamiseks, ning tagada, et selle teabe avaldamine ei põhjustaks teile kahju, kui see avaldatakse teisele isikule. Teie identiteedi kinnitamiseks küsime ja kogume teilt täiendavaid isikuandmeid, et võrrelda neid meie andmetega. Võime nõuda lisateavet või -dokumente, kui peame vajalikuks teie isikut piisava kindlusega kinnitada. Võime teiega suhelda e-posti, turvalise sõnumikeskuse või muu mõistlikult vajaliku ja sobiva vahendi kaudu. Teatud asjaoludel on meil õigus taotlustest keelduda. Sellistel juhtudel teavitame teid keeldumise põhjustest. Me ei anna teile teatud isikuandmeid, kui avaldamine tekitab olulise, arusaadava ja põhjendamatu riski nende Isikuandmete, teie meie konto turvalisusele või meie süsteemide või võrkude turvalisusele. Me ei avalda mingil juhul teie sotsiaalkindlustuse numbrit, juhiloa numbrit või muud riiklikult väljastatud identifitseerimisnumbrit, finantskonto numbrit, tervisekindlustuse või meditsiinilise isikukoodi, konto parooli ega turvaküsimusi ja vastuseid, kui oleme need kogunud.

    Õigus loobuda

    Kui müüme teie isikuandmeid California tarbijakaitseseaduse tähenduses, on teil õigus igal ajal loobuda teie isikuandmete kolmandatele isikutele müügist. Saate taotleda loobumist, klõpsates käsul Ära müü minu isikuandmeid. Loobumistaotluse saate esitada ka meili teel aadressil info@hostingdale.com .

    Volitatud esindaja

    Taotluse saate esitada nimetatud esindaja kaudu. Peate andma sellele agendile korralduse, et ta peab taotluse esitamisel teatama, et tegutseb teie nimel, omama vajalikke dokumente ja olema valmis esitama vajalikke isikuandmeid teie tuvastamiseks meie andmebaasis.

    õigus mittediskrimineerimisele

    Teil on õigus mitte olla teie õiguste teostamise tõttu diskrimineeritud.

    Rahalised stiimulid

    Rahalised stiimulid on programmid, soodustused või muud pakkumised, sealhulgas tarbijatele tehtud maksed hüvitisena nende isikuandmete avaldamise, kustutamise või müügi eest.

    Võime pakkuda soodushindu tarbijatele, kes registreeruvad meie meililistides või osalevad meie lojaalsusprogrammides. Sellistel programmidel on lisatingimused, mis nõuavad teie ülevaatamist ja heakskiitu. Lugege neid tingimusi nende programmide üksikasjade, taganemise või tühistamise või nende programmide alusel oma konkreetsete õiguste kasutamise kohta.

    California seadustest tulenevate õiguste kasutamisel ei kohtle me tarbijaid üldiselt teisiti. Kuid teatud juhtudel nõuavad alandatud hinnad, et olete meie meililisti või meie lojaalsusprogrammi liige. Sellistel juhtudel võime pakkuda hinnaerinevust, kuna hind on teie andmete väärtuse suhtes mõistlik. Teie andmete väärtust selgitatakse selliste ergutusprogrammide osana.

    sära valgust

    California seadus Shine the Light lubab Californias asuvatel klientidel nõuda teatud üksikasju selle kohta, kuidas nende teatud tüüpi teavet kolmandate osapooltega ja mõnel juhul ka sidusettevõtetega nende kolmandate osapoolte ja sidusettevõtete otseturunduse eesmärgil jagatakse. Seaduse kohaselt peaks ettevõte andma California klientidele nõudmisel teatud teavet või lubama California klientidel seda tüüpi avalikustamisest loobuda.

    Sära valguse taotluse täitmiseks võtke meiega ühendust aadressil info@hostingdale.com või Bill Simmons Media Group c/o Legal Department, 438 N Gower St, Los Angeles, CA 90028. Peate sisusse lisama California privaatsusõiguste avalduse ning oma nime, aadressi, linna, osariigi ja sihtnumbri. Esitage oma taotluse põhiosas piisavalt teavet, et saaksime kindlaks teha, kas see kehtib teie kohta. Pange tähele, et me ei võta vastu päringuid telefoni, e-posti ega faksi teel ega vastuta teadete eest, mis ei ole korralikult märgistatud või saadetud või mis ei sisalda täielikku teavet.

    Oluline teave Nevada elanikele – teie Nevada privaatsusõigused

    Kui olete Nevada elanik, on teil õigus loobuda teatud isikuandmete müügist kolmandatele isikutele, kes kavatsevad seda isikuandmeid litsentsida või müüa. Saate seda õigust kasutada, võttes meiega ühendust siin või saates meile e-kirja aadressil info@hostingdale.com pealkirjaga 'Nevada Do Not Sell Request' ning teie kontoga seotud nimi ja e-posti aadress.

  12. Kuidas me reageerime signaalidele mittejälgimisele

    Interneti-brausereid saab konfigureerida nii, et need saadaksid külastatavatele võrguteenustele signaale Ära jälgi. California äri- ja kutseseadustiku jaotis 22575(b) (muudetud 1. jaanuaril 2014) sätestab, et California elanikel on õigus teada, kuidas Bill Simmons Media Group reageerib brauseri seadele „Ära jälgi”.

    Praegu ei ole tööstuses osalejate seas üksmeelt selles, mida Do Not Track selles kontekstis tähendab. Seetõttu, nagu paljud veebisaidid ja võrguteenused, ei muuda teenused oma tavasid, kui nad saavad külastaja brauserist signaali mitte jälgida. Lisateavet mittejälgimise kohta leiate aadressilt siin .

  13. reklaam

    Kindral

    Kasutame meiega sõlmitud lepingute alusel teisi ettevõtteid, et pakkuda kolmandate osapoolte reklaame, kui Te teenuseid külastate ja kasutate. Need ettevõtted koguvad ja kasutavad klikivoo teavet, brauseri tüüpi, kellaaega ja kuupäeva, reklaamide teemat, mida klõpsate või kerisite teenuste ja muude veebisaitide külastuste ajal, et pakkuda reklaame kaupade ja teenuste kohta, mis teile tõenäoliselt rohkem huvi pakuvad. Need ettevõtted kasutavad selle teabe kogumiseks tavaliselt jälgimistehnoloogiaid. Teiste ettevõtete jälgimistehnoloogiate kasutamist reguleerivad nende endi privaatsuspoliitika, mitte see. Lisaks jagame nende kolmandate osapooltega mis tahes isikut tuvastavat teavet, mille te vabatahtlikult esitate vastuseks reklaamile või sponsoreeritud sisu lingile. B. e-posti aadress.

    Sihitud reklaam

    Pakkumiste ja reklaamide pakkumiseks, mis võivad meie sisuga seoses meie kasutajatele huvi pakkuda, kuvame teenustes või muudes digitaalsetes atribuutides või rakendustes sihitud reklaame, mis põhinevad meie kasutajate esitatud teabel ja teabel, mille on meile edastanud kolmandad isikud, kes on selle iseseisvalt kogunud.

    Teie reklaamivalikud

    Mõned kolmandad osapooled ja/või reklaamijad võivad olla Network Advertising Initiative'i (NAI) või digitaalse reklaamiliidu (DAA) isereguleeruva veebipõhise käitumisreklaami programmi liikmed. võite külastada siin , mis annab teavet suunatud reklaamide ja NAI liikmete loobumistavade kohta. Võite loobuda oma käitumisandmete kasutamisest DAA liikmete poolt, et pakkuda teile huvipõhist reklaami kolmandate osapoolte veebisaitidel siin .

    Kui pääsete teenustele ligi rakenduse kaudu (nt mobiiltelefon või tahvelarvuti), saate rakenduse AppChoices alla laadida oma seadme rakenduste poest (nt Google Play, Apple App Store ja Amazon Store). See DAA rakendus võimaldab osalevatel ettevõtetel loobuda isikupärastatud reklaamidest, tuginedes teie rakenduse kasutamisest tulenevatele prognoosidele teie huvide kohta. Lisateabe saamiseks külastage siin .

    Pange tähele, et nende mehhanismide kaudu loobumine ei loobu reklaamide saamisest. Saate jätkuvalt üldisi reklaame võrgus või oma seadmes.

    mobiiltelefon, mobiiltelefon

    Võime aeg-ajalt pakkuda teatud asukoha- või punktipõhiseid teenuseid, nt B. Asukohaabiga navigeerimisjuhised. Kui otsustate selliseid asukohapõhiseid teenuseid kasutada, peame regulaarselt hankima teie asukoha, et pakkuda teile selliseid asukohapõhiseid teenuseid. Asukohapõhiseid teenuseid kasutades volitate meid: (i) teie riistvara asukoha leidmiseks; (ii) salvestada, koostada ja kuvada oma asukohta; ja (iii) avaldama oma asukoha teie määratud kolmandatele isikutele rakendustes saadaolevate asukoha avaldamise juhtelementide (nt seaded, kasutajaeelistused) kaudu. Asukohapõhiste teenuste osana kogume ja salvestame teatud teavet kasutajate kohta, kes otsustavad selliseid asukohapõhiseid teenuseid kasutada, näiteks seadme ID-d. Seda teavet kasutatakse teile asukohapõhiste teenuste pakkumiseks. Kasutame asukohapõhiste teenuste pakkumiseks mobiilsüsteemide kaudu kolmandatest osapooltest teenusepakkujaid (välja arvatud juhul, kui te nende pakkujate juures sellistest asukohapõhistest teenustest loobute) ja anname neile teenusepakkujatele teavet, et nad saaksid pakkuda oma asukohapõhiseid teenuseid. tingimusel, et need pakkujad kasutavad teavet meie privaatsuspoliitika kohaselt.

  14. Kommunikatsiooni valik/loobumine

    Pakume teile võimalust hallata oma suhtlust meilt. Isegi pärast ühe või mitme uudiskirja tellimist ja/või ühe või mitme pakkumise lubamist meilt või meie kolmandatelt isikutelt turundus- ja/või reklaamteadete saamiseks võivad kasutajad muuta oma eelistusi, järgides suhtluseelistusi ja/või linki tellimusest loobumiseks. saabunud meilis või suhtluses. Samuti võib teil olla võimalik muuta oma eelistusi, värskendades oma profiili või kontot, olenevalt sellest, milliseid meie teenuseid te kasutate. Pange tähele, et kui soovite loobuda uudiskirjade ja/või muude kolmandate isikute turundusmeilide tellimisest, millega olete teenuste kaudu nõustunud, peate seda tegema, võttes ühendust vastava kolmanda osapoolega. Isegi kui loobute turundusmeilide tellimisest, jätame endale õiguse saata teile tehingu- ja haldusmeile, sealhulgas teenustega seotud e-kirju, teenuseteateid, teateid selle privaatsuspoliitika või muude teenusepoliitika muudatuste kohta ning teile seoses mis tahes kauba või teenuseid, mille olete tellinud.

  15. Teie isikuandmete säilitamine, muutmine ja kustutamine

    Saate taotleda juurdepääsu teabele, mille olete meile edastanud. Kui soovite esitada päringu, võtke meiega ühendust, kasutades allolevas jaotises Kontaktid olevaid andmeid. Kui soovite värskendada, parandada, muuta või kustutada mis tahes isikut tuvastavat teavet, mille olete meile varem meie andmebaasist esitanud, andke meile sellest teada Logi sisse ja värskendage oma profiili. Kui kustutate teatud teabe, ei pruugi teil olla võimalik tulevikus teenuseid tellida ilma seda teavet uuesti esitamata. Täidame teie taotluse esimesel võimalusel. Pange tähele ka seda, et säilitame oma andmebaasis isikuandmeid, kui oleme seda kohustatud tegema seadusega, tegevusega seotud põhjustel või järjepidevate äritavade säilitamiseks.

    Pange tähele, et me peame säilitama teatud teavet arvestuse säilitamise eesmärgil ja/või tehingute lõpuleviimiseks, mille olete alustanud enne sellise muutmise või kustutamise taotlemist (nt kui osalete kampaanias, ei pruugi teil olla võimalik isikuandmeid muuta või kustutada.) Andmed, mis on esitatud kuni pärast sellise pakkumise lõppemist). Säilitame teie isikuandmeid nii kaua, kui see on vajalik käesolevas poliitikas kirjeldatud eesmärkide täitmiseks, välja arvatud juhul, kui seadusega on nõutud või lubatud pikem säilitusperiood.

  16. Andmesubjektide õigused ELis

    Kui olete Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) elanik, on teil õigus: (a) taotleda juurdepääsu oma isikuandmetele ja ebatäpsete isikuandmete parandamist; (b) taotleda oma isikuandmete kustutamist; (c) taotleda oma isikuandmete töötlemise piiramist; (d) esitada vastuväiteid oma isikuandmete töötlemisele; ja/või (e) õigus andmete teisaldatavusele (ühiselt ELi taotlused).

    Saame töödelda ainult nende kasutajate EL-i taotlusi, kelle identiteet on kinnitatud. Oma identiteedi kinnitamiseks sisestage EL-i taotlust esitades oma e-posti aadress või [URL]. Isikuandmetele juurdepääsu ja oma õiguste kasutamise kohta lisateabe saamiseks võite esitada taotluse siin, valides valiku Olen ELi kodanik ja soovin kasutada oma isiklikke õigusi. Samuti on teil õigus esitada kaebus järelevalveasutusele. Käitumispõhise reklaamimise kohta lisateabe vaatamiseks ja oma eelistuste haldamiseks külastage veebisaiti: http://www.youronlinechoices.eu/ .

    Kui olete küpsiste ja muude jälgimistehnoloogiate kasutamisega nõustunud, kogume teie teavet vastavalt käesolevale privaatsuspoliitikale teie selgesõnalise nõusoleku alusel, mille saate igal ajal tagasi võtta, kasutades siin kirjeldatud meetodeid. Kui te pole nõusolekut andnud, kogume teie isikuandmeid ainult meie õigustatud huvidest lähtuvalt.

  17. turvalisus

    Oleme rakendanud äriliselt mõistlikke ja mõistlikke tehnilisi ja organisatsioonilisi turvameetmeid, et kaitsta teie isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise, väärkasutuse või volitamata juurdepääsu või avalikustamise eest; paraku ei saa aga garanteerida ühegi andmeedastuse 100% turvalisust Interneti kaudu. Seega, kuigi me püüame teie kasutajateavet kaitsta, ei saa me tagada selle turvalisust. Te kasutate teenuseid ja edastate meile teavet omal algatusel ja vastutusel. Kui teil on põhjust arvata, et teie suhtlus meiega ei ole enam turvaline (näiteks kui tunnete, et mõne teie konto turvalisus on ohus), andke meile probleemist viivitamatult teada, võttes meiega ühendust kasutades kontaktandmed allolevas jaotises Võtke meiega ühendust.

  18. Teenused sisaldavad linke teistele veebisaitidele, mida me ei kontrolli, ning teenused sisaldavad videoid, reklaame ja muud sisu, mida hostivad ja pakuvad kolmandad osapooled. Me ei vastuta kolmandate isikute privaatsustavade eest. Võime suhelda ka kolmandate osapooltega, kes suhtlevad teiega vastavalt oma kasutustingimustele. Üks selline kolmas osapool on YouTube. Kasutame YouTube'i API teenuseid ja saite või teenuseid kasutades nõustute YouTube'i teenusetingimustega siin .

  19. Laste privaatsus

    Teenused on mõeldud laiemale vaatajaskonnale ega ole mõeldud alla 13-aastastele lastele ega tohiks neid kasutada. Me ei kogu teadlikult teavet alla 16-aastastelt lastelt ega suuna teenuseid alla 16-aastastele lastele. Kui vanem või seaduslik eestkostja saab teada, et tema laps on meile teavet esitanud ilma tema nõusolekuta, peaks ta meiega ühendust võtma, kasutades allolevas jaotises „Võtke meiega ühendust” olevaid kontaktandmeid. Kustutame selle teabe oma failidest esimesel võimalusel.

  20. Tundlikud isikuandmed

    Vastavalt järgmisele lõigule palume, et te ei esitaks meile tundlikku isikuandmeid, mis on määratletud kohaldatavate andmekaitseseadustega (nt sotsiaalkindlustuse numbrid, rassilise või etnilise päritoluga seotud teave), poliitiliste vaadete, usutunnistuse või muude veendumuste, tervise kohta. , biomeetrilised või geneetilised omadused, kuritegelik taust või ametiühingusse kuulumine) teenuste kaudu või muul viisil meile.

    Kui saadate või avaldate teenuste kaudu meile või avalikkusele tundlikke isikuandmeid, nõustute selle tundliku isikuandmete töötlemise ja kasutamisega kooskõlas käesoleva privaatsuspoliitikaga. Kui te ei nõustu selliste tundlike isikuandmete töötlemise ja kasutamisega, ei tohi te sellist sisu meie teenustele esitada ja peate meie tähelepanu juhtimiseks viivitamatult meiega ühendust võtma.

  21. muudatusi

    Värskendame seda privaatsuspoliitikat aeg-ajalt oma äranägemise järgi ja teavitame teid olulistest muudatustest selles, kuidas me isikuandmeid käsitleme, postitades teate teenuste vastavatesse piirkondadesse. Teavitame teid ka muul viisil oma äranägemise järgi, näiteks teie edastatud kontaktandmete kaudu. Kõik selle privaatsuspoliitika uuendatud versioonid jõustuvad kohe pärast muudetud privaatsuspoliitika postitamist, kui pole märgitud teisiti. Teenuste jätkuv kasutamine pärast muudetud privaatsuspoliitika jõustumiskuupäeva (või mõni muu sel ajal näidatud toiming) tähendab, et nõustute nende muudatustega. Siiski ei kasuta me teie isikuandmeid ilma teie nõusolekuta oluliselt erineval viisil kui täpsustatud ajal, mil teie isikuandmeid koguti.

  22. Võta meiega ühendust

    Kui teil on selle privaatsuspoliitika kohta küsimusi, võtke meiega julgelt ühendust e-posti teel: info@hostingdale.com

Kuidas parandada sülearvuti, mis ei ühenda Androidi levialaga Eelmine Artikkel

Kuidas parandada sülearvuti, mis ei ühenda Androidi levialaga

Kas Putlockeri kasutamine on ohutu ja seaduslik? Loe Edasi

Kas Putlockeri kasutamine on ohutu ja seaduslik?