Kuidas desaktiveerida Facebook Messenger

Saate deaktiveerida ja isegikustuta Facebookkui olete suhtlusvõrgustikust väsinud ja see ei mõjuta kaugeltki teie vaimset tervist. Facebooki desaktiveerimine ja kustutamine on üsna lihtne, kuid sama ei saa öelda, kui soovite Facebook Messengeri desaktiveerida.

Facebook Messenger töötab edasi ka siis, kui olete oma Facebooki konto deaktiveerinud. See on osaliselt tingitud sellest, et Facebook Messenger eksisteerib teenuse ja rakendusena väljaspool Facebooki. Tegelikult saate Messengeri kasutamiseks kasutada oma Facebooki konto asemel oma telefoninumbrit.

Deaktiveerige Facebook Messenger

Kui kasutate Facebook Messengerit oma Facebooki kontoga, peate esmalt oma Facebooki konto deaktiveerima, enne kui saate Facebook Messengeri desaktiveerida. Kui soovite Facebook Messengerist lahti saada ilma Facebooki desaktiveerimata, on teie ainus võimalus vestlus välja lülitada. Lisaks saate Facebook Messengeri desaktiveerida ainult ühest selle nutitelefoni rakendusest. Theveebiliidesei oma desaktiveerimisvalikut.



Avage oma iPhone'is või Android-telefonis Facebook Messenger. Seadete avamiseks puudutage ülaosas oma profiilipilti. Kerige alla ja puudutage valikut Õigus- ja eeskirjad.

Ekraanil Legal & Policies näete valikut Deaktiveeri Messenger. Puudutage seda ja sisestage oma parool. Kui olete kinnituskuvast möödas, puudutage nuppu Deaktiveeri.

See desaktiveerib tõhusalt Facebook Messengeri. See aga ei kustuta ega peida teie vestlusi. Teised inimesed, kellega teil on vestluslõime, saavad endiselt vestluste ajalugu lugeda.

Kui soovite kunagi uuesti Facebook Messengeri kasutama hakata, peate vaid uuesti sisse logima ja oletegi valmis. Tundub, et Facebooki Messengeri konto kustutamiseks pole muud võimalust kui lihtsalt rakenduse kustutamine. Kui teie Facebook Messengeri konto on seotud teie Facebooki kontoga, on Facebook Messengeri kustutamiseks vajalik teie Facebooki konto kustutamine.

Tundub, et pole mingit võimalust oma Facebook Messengeri kontot käsutada nii, et kogu teie vestluste ajalugu sellega kaasas käiks. Kui kustutate oma Facebooki konto, on võimalik, et vestluslõimes ei kuvata enam teie nime ja profiilipilti, kuid kui kasutate sõnumiteenuse jaoks telefoninumbrit, ei pruugi teil olla ühtegi võimalust oma konto jälgede eemaldamiseks.

Kui proovite kedagi Facebook Messengeris vältida, võite proovida ta blokeerida või aktiivse oleku välja lülitada ja kviitungeid lugeda.

Hankige oma postkasti igapäevaseid näpunäiteid. Uudiskiri Liitu 35 000+ teised lugejad
Kuidas esitada heli üheaegselt HDMI ja kõlarite kaudu Windows 7-s Eelmine Artikkel

Kuidas esitada heli üheaegselt HDMI ja kõlarite kaudu Windows 7-s

10 parimat Kodi 17 krüptoni konstruktsiooni Loe Edasi

10 parimat Kodi 17 krüptoni konstruktsiooni